Привіт, спільното! Мабуть, немає нічого кращого за УБТ. Адже економія на трафіку – це автоматично надвисокий ROI, чи не так? Проте все ж є один мінус. Щоб отримати умовно-безкоштовний трафік, треба дуже сильно їбашити постаратися. Тут як в тому мемі з Таносом: “ти отримав трафік, але якою ціною?”. 

Сьогодні поговоримо про ще одне цікаве джерело УБТ, а саме – про Reddit. Що це за соціальна мережа, хто її використовує, та на які вертикалі можна зливати звідти трафік. Розповідаємо в сьогоднішньому огляді! 

Також нагадуємо, що ми вже розповідали про незвичні джерела трафіку. Зокрема про Discord, який часто ігнорують арбітражники. Тож не повторюйте їх помилок, та зливайте трафік звідусіль, звідки тільки можна! 

Що таке Reddit? 

Попри те, що деякі люди ідентифікують Reddit, як соціальну мережу, ми все ж схильні віднести цей проєкт до форумів. Мало хто пам’ятає, як вони виглядали, та чи існували взагалі? Але приблизно так і виглядали, власне. 

Якщо спиратися на статистику Similarweb, то протягом останні трьох місяців, середня кількість відвідувачів на місяць склала шалені 2,3 мільярда користувачів. Це робить Reddit одним з найбільш відвідуваних сайтів: 15 місце у світі, та 9-е місце у США.  

Очевидно, що ігнорувати таке джерело трафіку, ми просто не можемо. Тож якщо ми шукаємо будь-які джерела УБТ, то маємо звернути особливу увагу на Reddit. 

Трошки про ЦА та таргет на Reddit 

Але перш за все варто розуміти цільову аудиторію, яка “мешкає” в Reddit. Адже від цього зокрема буде залежати те, які саме оффери ми будемо просувати через цю платформу. 

Почнемо з ГЕО. Топ-1 країна за кількістю відвідувачів – це Сполучені Штати. Звідти на Reddit заходить майже половина користувачів, 48,7%. Далі вже с суттєвим відривом йдуть Сполучене Королівство – 7,23%, та Канада – 6,73%. 

Тобто ключовим ГЕО є країни Тір-1, який зазвичай є найдорожчим на ринку. Це, власне, створює ситуацію, коли вибороти собі бодай невеличкий потік трафіку з Reddit вкрай важко. Це варто враховувати, що попри високу відвідуваність, переманити бодай з десяток лідів на ваш оффер, або створити умови, коли його взагалі хтось побачить, може бути трошки важко. 

Але все це лірика. Що ж там по трафіку? Все той же Similarweb ділиться з нами ще й інформацію по статі та віку відвідувачів. Так, більше половини користувачів Reddit – це хлопці та чоловіки, віком від 18 до 34 років. Детальніше по тому, як диференціюється аудиторія за цими параметрами, можете побачити на скріні:  

Вже, мабуть, думаєте про те, як будете заливати звідти трафік на адалт? Правильно думаєте! Ба більше, навіть сама платформа вам у цьому посприяє. 

Reddit та адалт – брати на вік! 

Одна з головних переваг Reddit перед іншими платформами – толерантне відношення до 18+ контенту. Такі пости навіть опиняються в ТОПі, і відбувається це навіть частіше, ніж у випадку зі звичайним контентом. 

Тож не дивно, що багато хто переливає трафік з Reddit на умовний OnlyFans. І хоч напряму цього краще не робити, щоб не відлетіти в бан, ви все ж можете використовувати підкладку у вигляді якого-небудь Telegram-каналу, і вже через нього конвертити трафік. Власне, щось схоже ми робимо і при заливі трафіку з TikTok. 

Окрім адалту на Reddit є і ще одні гілка – крипта. Там також досить багато трафіку, який можна вкрай вигідно монетизувати. Особливо зараз, доки крипта – це ледь не найхайповіша тема.                  

В цілому, якщо ви ставите на меті знайти для себе гілку, з якої можна було б зливати трафік, то дивиться на позначки Hot, New, Best та Top. Так ви знайдете тему з найжвавішим обговоренням, тож зможете переманити фокус і на ваш оффер.  

Висновок 

Reddit – це чудове місце, де ви можете отримати УБТ, витративши на це не так багато сил та часу. Головне – залетіти в потрібну гілку, не відлетівши при цьому в бан.  

Також звертайте увагу на акаунти, які ви купуєте. Адже існує ризик придбати профіль, який вже забанений, або знаходиться на стадії розгляду, і його функції значно обмежені.  

Також зверніть увагу на те, що на Reddit присутній тіньовий бан. Його можна отримати зокрема за порушення правил майданчику. Але якщо ви бачите, що ваші пости не просуваються, але ви впевнені, що не зробили нічого протиправного, то можете звернутися до модераторів, і ті “відремонтують” ваш акаунт, якщо це можливо. 

В цілому, в інтернеті досить багато успішних кейсів заливу трафіку з Reddit. Залишається лише вивчати їх, покращувати зв’язки, та отримувати ще більший профіт. А якщо вас цікавлять і інші джерела УБТ, то залітайте до нашого Telegram-ком’юніті, де під це виділена окрема гілка. І хоч вона здебільшого мемна, там все ж буває корисна інфа (майже ніколи, але ти все одно завітай). 

Як завжди з повагою, Ваш Ґік! 

Категорія: