Привіт, спільното! Одна з головних категорій витрат арбітражника – це не лише бюджет на РК, а й витратні матеріали, сюди відносяться не лише креативи та проксі, але й зокрема і повноцінні інструменти. Наприклад – антидетект-браузер. Або ж просто антик, як його ще називають.  

Сьогодні говоримо про те, що таке антидетект-браузер, навіщо він потрібен, та як його взагалі обрати. Спойлер: вони часто використовуються при роботі з сірими вертикалями, як і клоака, про яку ми розповідали в огляді. Радимо ознайомитися!  

Що таке антидетект-браузер? 

Антидетект-браузер – це тип програмного забезпечення, який дозволяє маскувати та підмінювати дані користувача під час серфінгу в інтернеті. Навіщо це потрібно, мабуть, цілком зрозуміло: сайт отримає змінену інфу про нас, тож ми майже без перешкод можемо використовувати одночасно безліч акаунтів з одного пристрою. А ця «безліч» залежатиме, зокрема, від обраного антика. 

Не маючи антидетект-браузера, ви навряд чи зможете запустити масштабну РК. Тому що великі кампанії ніколи не запускаються з одного акаунту. Тож висновок вкрай простий: антидетект-браузер – один з основних інструментів в руках арбітражника, який хоче отримати значний профіт. 

Що саме підмінює антик?  

Важливо також розуміти, які саме параметри користувача зможе підмінювати антидетект-браузер. Одразу підкреслимо, що цей аспект безпосередньо залежить від того, який саме антик ви обрали. 

Тож правило перше – ніколи не економимо на антику, бо таким чином ми свідомо відмовляємося як від деяких корисних функцій, так і загалом наші маніпуляції будуть менш надійними. Тож у випадку, якщо антик підведе, відлетіти можуть і інші акаунти, через що ми втратимо ще більше грошей, аніж заплатили би одразу за нормальний антидетект-браузер. 

Що ж стосується саджу. Кожен з нас має власний відбиток пальця. У випадку з інтернетом, цей відбиток є цифровим та складається з: 

  1. Відомості про пристрій: тип пристрою, навіть його характеристики; 
  2. Браузер, мова користувача; 
  3. IP-адреса, яка формується у тому числі від вашого місцезнаходження, інтернет-провайдера, та інших аспектів. 

Власне, антидетект-браузер у певному сенсі надягає маску на кожну з цих характеристик, завдяки чому цільова сторінка не може побачити ваші нативні відомості. Саме тому ви знаходитесь в відносній безпеці та можете творити «чорні арбітражні витівки».  

Як обрати антидетект-браузер у 2024 році? 

Переважна більшість сучасних антиків на відмінно справляються з тим, щоб підмінити ваш відбиток в інтернеті. Проте це не означає, що кожен антидетект-браузер буде однаковим. Відрізнятимуться швидкість та надійність роботи, а головне – ціна. 

Очевидно, що будь-який нормальний антик є платним. Переважно, вам пропонуватимуть сплачувати щомісячну підписку, що в цілому окей. Ціна – це дуже важливий критерій. Адже з нього випливає якість ПЗ, але також вартість витратників впливає на ROI, про шо варто пам’ятати. 

Що стосується функціонала, то тут також є з чого обрати. У першу чергу нас цікавить те, як багато акаунтів ми зможемо юзати за допомогою антику. Адже для великих РК вкрай важливо, щоб ви мали змогу управляти кампаніями одразу з сотень, а то й тисяч акаунтів. 

Які саме параметри підмінюватиме антик? Якщо це лише умовні кукіс та IP, то навіть не звертаємо уваги на такий продукт. Нам треба, щоб антик змінював всю інфу про нас. А особливо – відомості про наше залізо, яке найчастіше палить усі маніпуляції при використанні декількох акаунтів. 

Додаткові функції інколи також важливі. Проте на те вони і додаткові, що можна обійтись без них. Але якщо вам треба, щоб антик інтегрувався з другими інструментами, які ви використовуєте в роботі. Адже так вам буде зручніше працювати. 

Топ-3 найкращих антидетект-браузери для арбітражника 

Одна з найскладніших задач при виборі антику – не натрапити на руснявий софт. І справа тут не лише в патріотизмі, а в банальній безпеці ваших даних, зокрема платіжних. Тож у нашому списку ми підготували три антики, яким ми цілком довіряємо. А якщо потрібно більше, то загляніть в категорію “Антидетект браузер” у нас на сайті.

На перше місце ми поставимо Aqum, адже це український антидетект-браузер. Він не лише безпечний, але й підходить для роботи з тисячами акаунтів одночасно. Завдяки власній базі відбитків пальців, з якою ви можете звірятися, ви зменшуєте ризик зайвий раз “засвітитися”, що убезпечить ваші акаунти від потенційного бану. 

Наступний антик надійшов до нас із Сінгапуру, і називається він AdsPower Browser. Цей інструмент підходить для безпечної роботи з декількома акаунтами, є безліч функцій для автоматизації процесів фармінгу аків, а серед відбитків пальців є навіть шаблони пристроїв на базі iOS. Проте ми його все ж не радимо новачкам, бо інтерфейс доволі складний та незрозумілий. Проте ті, хто вже мав змогу працювати з антиками, точно зацінить той інструментарій, який він отримає разом з AdsPower Browser. 

І на останок – американський Ghost Browser. Тут є все, що має бути в нормальному антидетект-браузері: від можливості юзати різні акаунти в кожній окремій вкладці браузеру, до функції перегляду сторінок з різних країн та окремих проксі під кожну вкладку. Інструмент дуже потужний, ідеальний для заливу з декількох аків одночасно, а головне – тут є два тарифи, який можна обирати в залежності від ваших потреб та бюджету.  

Висновок  

Запустити масштабну та ефективну РК без антику майже неможливо. Це вкрай потужний інструмент, який особливо корисний для соло-арбітражників. Головне – обирайте якісний антик, щоб не мати проблем під час заливу! 

А також нагадуємо, що варто неодмінно завітати до нашого Telegram-ком’юніті, де завжди цікава та корисна інформація про арбітраж і не тільки! 

З повагою, Ваш Ґік!

Що таке антидетект-браузер?

Антидетект-браузер – це тип програмного забезпечення, який дозволяє маскувати та підмінювати дані користувача під час серфінгу в інтернеті.

Як обрати антидетект-браузер?

Переважна більшість сучасних антиків на відмінно справляються з тим, щоб підмінити ваш відбиток в інтернеті. Проте це не означає, що кожен антидетект-браузер буде однаковим. Відрізнятимуться швидкість та надійність роботи, а головне – ціна. 

Категорія: