Вітаємо, спільното! Штучний інтелект – це сучасний інструмент, в потужності якого вже ніхто не сумнівається. Тому не варто дивуватися тому, що ШІ знаходять все більш і більш унікальне застосування у сфері арбітражу трафіку. Зокрема, нейромережа може навіть прогріти акаунт, що сильно спростить вам процес фармінгу. Власне, про це і говоримо в сьогоднішньому огляді! 

А перед початком нагадаємо, що до цього ми вже розповідали про ШІ, які варто використовувати для створення контенту. Радимо ознайомитися! 

Для кого буде корисним цей метод прогріву акаунту? 

Для початку означимо, про що далі піде мова. Сьогодні ми не будемо говорити про прогрів акаунтів в ФБ, адже про це і так досить багато тем. Зокрема ми про це частково згадували, коли мова йшла про фармінг акаунтів

Натомість сьогодні ми поділимося порадами, які будуть корисні: 

  1. Усім, хто планує заливати УБТ 
  2. Хто хоче робити це з YouTube, TikTok чи Інсти 

Власне, як ви можете побачити з переліку соціальних мереж, в основі прогріву буде створення саме відеоконтенту, що несе в собі додаткові переваги. Зокрема ймовірність створити віральний ролик, який облетить увесь інтернет. Проте ставку на це робити не варто, як ви розумієте. 

Але й без цього описана методика дозволить вам отримати суттєвий потік безкоштовного трафіку, але для його отримання доведеться трошки попітніти. 

Тож як ми будемо прогрівати аккаунт? 

Описаний метод дозволяє ефективно використовувати той інструмент, що потенційно може привести до вас найбільше трафіку. Мова йде про шортси – короткі відео, які найбільш популярні серед великої аудиторії. Вони присутні на усіх вищезгаданих майданчиках: YouTube, TikTok, Instagram. 

В ТікТок це, фактично, основний формат, і з цим все більш-менш зрозуміло. Проте якщо звернути увагу на те, скільки такі короткі відео збирають переглядів в Ютюбі та Інсті, то там також можна побачити шалені цифри: мільйони переглядів на вкрай нішевих відосах – це норма.  

Проте ми будемо дотримуватися шаблону, який буде мати найбільші шанси знайти свого глядача:  

  • Використовувати мотиваційні тексти за основу; 
  • Озвучувати їх максимально пафосним та брутальним голосом; 
  • Усе це доповнювати загадковим відеорядом. 

Мета доволі проста: створити якомога більше таких відео, розповсюджувати у вищезгаданих мережах, отримувати свої перегляди. Відповідно, це не лише прогріватиме ваш акаунт завдяки реально високій активності, а ще й допоможе отримувати суттєву кількість УБТ, якщо все робити з розумом. 

Використовуємо ChatGPT для створення сценарію 

ChatGPT – це надпотужний інструмент, про що ми детально розповідали в окремому огляді. При грамотному промті, він здатен створити для нас ледь не ідеальний текст, який ляже в основу нашого сценарію. 

Для нашого кейсу достатньо і безкоштовної версії. Проте якщо ви плануєте працювати з великими обсягами, то краще все ж придбати PRO-версію, яка дозволить вам робити більше текстів за короткий період. Також саме платна версія буде доцільніше, якщо ви заливаєте командою, а не соло. Бо тоді безкоштовних лімітів апріорі не вистачить для повноцінно праці. 

Наш промт має виглядати приблизно так: 

Власне, ви можете експериментувати, в залежності від того, який саме текст вам необхідний. В нашому випадку, ми будемо демонструвати на перших кадрах цитату, а далі – пояснення, роздум. Тож нас такий результат влаштовує. 

Альтернативою може слугувати просто мотиваційний текст, без будь-яких цитат. Проте ми все ж вважаємо, що якась влучна фраза має більше шансів на успіх серед псевдоінтелектуального трафіку, тож робимо ставку на це. 

Створюємо відео 

Далі – відео. Для його створення нам знадобиться Fliki.ai. Проте також одразу зауважимо, що тут, скоріш за все, доведеться купувати платну версію. Тому що безкоштовна вкрай обмежена, і не дозволить вам зробити бодай 5-10 відео на місяць. Бо щомісячний ліміт усього 5 хвилин. Але головне, що у фрішній версії вас буде переслідувати вотермарк. 

Власне, ось так виглядає наш чорновий приклад:

Зліва ми розбили усе це на дві сцени: перша – цитата, далі – пояснення. Далі ми додали звук на задній план, щоб це було трошки динамічніше. А фінальний вигляд ви можете оцінити самостійно, відос також прикріплюємо. 

Власне, усе це ми зробили виключно заради наочного прикладу. І якщо ви подивитесь більш детально на ті інструменти, що вам надає цей ШІ, то зрозумієте, що можливостей набагато більше. А тому і кількість різноманітних відео ви можете зробити буквально незліченну. 

Додайте ж сюди і можливість додавати відоси не лише ті, що є в бібліотеці, а й з сторонніх ресурсів, і в результаті отримаєте ще більше комбінацій, які можете використовувати при створенні контенту. 

Головне – це саме гратися футажами, різними звуками тощо. Щоб усе це було хоч трохи схожим на роботу живої людини, а не просто згенерований роботом контент. Адже таким чином алгоритми соціальних мереж будуть більш лояльні до вас, буде менший шанс відлетіти в тіньовий бан через згенерований контент (такі випадки інколи трапляються, через що ваш контент не буде транслюватися в стрічці). 

Якщо вас цікавить цей метод саме з точки зору прогріву аків, то руками треба працювати якомога більше. Адже тоді рівень трасту до акаунту буде більшим. 

У чому перевага такого методу? 

Чому ж варто запаритися, заплатити ща ШІ, щоб створювати відео по цьому кейсу

По-перше, таким чином ми робимо ставку на контент, який має усі перспективи завіруситися. Адже це короткі ролики, на які є запит, і котрі можна робити в великих обсягах за короткий проміжок часу. Тож ви можете експлуатувати одночасно три канали: YT, TikTok, Інсту. Тож і кількість трафіку, яку потенційно ви можете отримати, досить велика. 

Також ви суттєво економите: 

  • Час. Адже зробити одне відео можна за лічені хвилини. За десятки хвилин, якщо ви хочете створити вже такий контент, який не відрізнити від нативного, не генерованого; 
  • Гроші. Вартість набору необхідних стоків і ШІ значно дешевша, ніж ціна на послуги дизайнерів, монтажерів і т. д.  

Також враховуємо, що ми можемо згенерувати контент будь-якою мовою, а ШІ усе це якісно озвучить. Тож ми отримуємо змогу вийти на будь-яке ГЕО, що вже буде корисним навіть при роботі з платним трафіком.  

Тож хоч цей кейс не претендує на звання якогось відкриття року, проте він все ще дозволить вам отримати велику кількість УБТ.  

Висновок 

Використовувати ШІ для генерації контенту, який буде генерувати вам гроші – що може бути кращим? Адже це потребує мінімальних витрат бюджету та часу, що вкрай важливо, коли мова йде про умовно-безкоштовний трафік, який найчастіше слугує методом хіба що домонетизації у зв’язці.  

А спробувати власноруч, як це все працює, можна і зовсім безкоштовно. Для цього достатньо абузити тріал-версії ШІ. 

Також в результаті ви отримуєте прогріті акаунти, через які надалі можна запускати рекламу. 

А чи використовуєте ви ШІ у своїх звязках, або все ще ігноруєте нейромережі? Розповідайте в нашому Telegram-ком’юніті, де ми завжди обговорюємо актуальні кейси! 

З повагою, Ваш Ґік! 

Категорія: