Вітаємо, спільното! Ефективність роботи в арбітражі трафіку залежить від того, наскільки добре ви вмієте адаптуватися під ті реалії, в яких існує індустрія сьогодні. І враховуючи, що аффілейт-маркетинг розвивається дуже і дуже динамічно, інколи виникає складність навіть з вибором джерела трафіку.  

З умовним ФБ все зрозуміло, тут треба забагато досвіду та грошей, щоб вийти на високий профіт. Тож новачок скоріше обере щось більш оригінальне, де саме креативом можна компенсувати невисокий бюджет та відсутність досвіду. І серед такого трафіку ми хочемо виділити in-app. Що це та як з ним працювати? Розповідаємо! 

Перед початком підкреслимо, що ми завжди намагаємось знаходити для вас якісь унікальні та незвичні джерела трафіку. Нещодавно ми розповідали про те, як отримати УБТ з Reddit. Радимо ознайомитися!  

Що таке in-app трафік? 

Почнемо з головного. In-app – це той трафік, який ми отримали з мобільного додатку чи гри. Головна перевага цього джерела в тому, що ми заочно можемо розуміти дещо про природу цього трафіку. Зокрема, що це людина зі смартфоном, що використовує мобільні додатки та ігри, очевидно. 

Отримати in-app трафік можна різними способами. Наприклад, можна напряму звертатися до власників додатків, та домовлятися з ними про розміщення вашої реклами на їх майданчику.  Проте простіше все ж використовувати окремі рекламні мережі, де все це автоматизовано, та ви отримуєте додаткові можливості, зокрема – таргетинг. 

Загалом, процес роботи з in-app трафіком виглядає наступним чином: 

  • Шукаємо необхідну мережу. Наприклад, умовний Google UAC, якщо ви плануєте перелити трафік на власний мобільний застосунок. Головне також звернути увагу на те, які саме застосунки та ігри представлені в рекламній мережі, та чи відповідають вони вашому офферу. Наприклад, якщо ви хочете лити трафік на фінансовий оффер, то вас навряд чи зацікавить рекламний майданчик, де представлені виключно ігри про свинку Пеппу. Сенс зрозумілий. 
  • Варто також віддавати перевагу тим мережам, які дозволяють вам тонко налаштувати таргет. Адже це дозволить вам створити ефективну РК, де ваш бюджет буде витрачатися з максимальним профітом. Власне, і сам таргет вам також варто виявити заздалегідь.  
  • Обираємо формат та креатив, після чого – тестуємо їх. Тестувати креативи необхідно для того, щоб знайти ті, які будуть приносити вам найбільше трафіку. Адже від цього буде залежати і кількість конверсій. 

На останньому пункті пропонуємо трошки зупинитися, щоб у вас було розуміння того, які саме формати можна використовувати при створенні РК. 

Які формати можна використовувати для отримання in-app трафіку? 

Важливо обрати правильний формат креативу, щоб той був максимально ефективним. В цьому плані in-app дозволяє вам експериментувати, адже якихось суттєвих обмежень немає. 

Загалом, найбільш популярними будуть наступні формати in-app трафіку: 

  1. Статичні та динамічні банери, що рандомно випливають в процесі використання застосунку або гри; 
  2. Нативні відео, які будуть відповідати типу застосунку. Тобто якщо це застосунок про відносини, то буде доречним просувати оффери з психології, або ж дейтинг. І якісна нативна реклама дозволить вам отримати суттєвий профіт; 
  3. Унікальний для in-app трафіку формат – реварди. Якщо ви коли-небудь використовували, наприклад, безкоштовний VPN, то напевно передивлялись рекламні відео, лише після яких відбувалось підключення до серверу. Власне, це і ревард – вас винагороджують чимось за перегляд реклами.  

Останній формат in-app трафіку вкрай популярний. Адже в багатьох іграх та застосунках реалізовують окремі механіки, які спонукають користувача дивитися рекламу. Тож якщо ваш креатив дійсно якісний, зможе зацікавити трафік, то варто спробувати зокрема і цей формат. Особливо беручи до уваги, що більше ніде ви його не зустрінете.  

На які вертикалі лити in-app трафік? 

In-app трафік – чудове рішення для багатьох ніш. У першу чергу, цей формат ідеально підходить для тих, хто заливає трафік на гемблінг через аппку. Це вкрай популярний на сьогодні кейс, коли арбітражники запаковують оффер у застосунок, і заливають трафік саме на нього. І хоча переважна більшість використовує для цього трафік з ФБ, ви можете лити і in-app. Зокрема через вищезгаданий UAC.  

Ви також можете заливати in-app трафік на фінансові оффери та мікрокредити. Головне тут – це таргет. Також варто приділити увагу застосункам, з яких саме ви будете купувати трафік.  

Також очевидно, що ви можете переливати трафік на власні ігри та застосунки. Тож якщо ви створили аппку, та хочете набити в ній аудиторію, то ви можете купити трафік в іншому застосунку.  

Загалом, ви можете працювати ледь не з будь-яким оффером. Головне – це обрати доречні майданчики для заливу трафіку, щоб вони відповідали кінцевому продукту. І тоді ви точно отримаєте профіт! 

Висновок 

In-app трафік – це не мейнстримне явище, як трафік з ФБ чи ТікТоку. Тож якщо ви шукаєте щось оригінальне, що ще не вичерпало свій потенціал, то вам точно варто спробувати цей формат. Особливо, якщо ви працюєте з гемблою чи фінансовими офферами. 

А чи купуєте ви in-app трафік? Діліться досвідом в нашому Telegram-ком’юніті, де ми говоримо на ці та інші цікаві і важливі теми! 

З повагою, Ваш Ґік! 

Категорія: