Привіт, спільното! Сьогодні наша тема буде більш доречною для новачків, хоча і досвідчені арбітражники напевно знайдуть тут щось нове для себе. Річ у тім, що White Page – це ледь не головний ваш інструмент, якщо ви плануєте лити на сіру вертикаль через ФБ чи інші топові сітки. 

Проте перш ніж ми розпочнемо, радимо також ознайомитися з тим, що таке клоакінг. Адже ці теми стоять поруч.  

Що таке White Page в арбітражі ? 

White Page – це ідеально вилизана сторінка, яка буде відповідати ледь не усім наявним вимогам рекламної сітки. Навіщо це? Власне, найбільш яскраво це описує наступний мем.  

Якщо ж більш детально, то ми вводимо в оману модерацію сітки. Адже просувати відверто нутру, гемблу, чи прости господи адалт – ніхто вам не дозволить. Тож доводиться окрім використання клоак, прибігати ще й до використання White Page. 

White Page – не Black Page 

Якщо існує White Page, то цілком очевидно, що десь там має бути і її антагоніст – Black Page. Власне, так і є. 

Біла сторінка – це наша обманка, яка створена виключно задля того, щоб вводити в оману модератора рекламної сітки. А вже основним контентом, задля якого ми взагалі прибігаємо до усіх цих маніпуляцій, є наша Black Page. 

Black Page – це сторінка, що містить у собі послугу чи товар, який порушує вимоги рекламного майданчика. Тобто фактично, це наш основний лендінг, на який ми будемо лити трафік. 

Власне, Black Page – це є невідривна частина того ж клоакінгу, і взагалі слугує причиною, чому існують White Page. Адже мета клоакінгу, це створити умови, коли модерація потраплятиме виключно на білу сторінку, а сам трафік заливатиметься на чорну. 

Тож тут, гадаємо, розібралися. 

Як створюють White Page? 

Варто бути готовими до того, що вам точно доведеться використовувати White Page, якщо ви плануєте заливати трафік на сірі оффери. Тож варто розібратися, як їх робити, чи де взагалі брати. 

Тож ваша біла сторінка має відповідати усім вимогам рекламної сітки, а також мати максимально трастовий, чи бодай просто пристойний вид. 

Так, якщо ви плануєте створювати власноруч White Page, то варто приділити увагу наступним аспектам: 

  1. На головній сторінці варто розмістити інформацію про політику конфіденційності та проінформувати потенційного користувача, що ви плануєте збирати кукіс. Усе це робиться з однією метою – створити ілюзію, що перед модератором ну дуже серйозний проєкт, а не сайт-прокладка; 
  2. Використовуйте трастовий домен першого рівня. Також можна створити окремі акаунти у соціальних мережах під білу сторінку, що також придасть додаткових балів у вашу скарбничку; 
  3. Контент для White Page краще за все використовувати оригінальний, не копіпастити інфу з інших сайтів; 
  4. Ретельно протестуйте все, щоб сторінка була технічно справною. 

Важливо також приділити увагу і тому, що від вас вимагає сама сітка. Адже в залежності від того, звідки ви плануєте заливати трафік, відрізнятимуться вимоги до створення РК, відповідно – вимоги і до сторінки, на яку вестиме реклама. White Page, у нашому випадку. 

Сервіси для створення White Page в арбітражі

Власне, сьогодні набагато простіше замовити собі White Page, щоб зекономити час. Адже кожну хвилину треба витрачати на те, щоб отримати профіт, а не геморой. 

Так, сьогодні існує декілька способів придбати White Page: 

  1. Створити за допомогою генераторів, спеціальних сервісів, що автоматично розробляють такі сторінки, що відповідатимуть усім вимогам умовних TikTok чи META; 
  2. Замовити в спеціальних Телеграм-каналах, навіть через ботів, адже селери також є постачальниками White Page. 

Звичайно, сторінки, що створені через генератор, будуть досить однотипними і невиразними. Але цього достатньо для невеликих РК. До того ж їх середня вартість складає близько 5$, що компенсує будь-які недоліки. 

Якщо ж ви плануєте працювати над серйозною та великою РК, то краще заплатити за те, щоб вам створили унікальний та якісний White Page. Це буде не те щоб набагато дорожче, але якісь сторінки точно буде значно вищою. Тож і ризик відлетіти з РК на стадії модерації ви максимально нівелюєте. 

Висновок 

White Page – це невід’ємна складова будь-якої рекламної кампанії, пов’язаною з сірими вертикалями. А ми нагадаємо, що сьогодні, мабуть, простіше перерахувати білі вертикалі, аніж сірі. 

Працювати з White Page в арбітражі досить просто, купити їх через сервіс генерації – це питання навіть не десяти баксів, а п’яти. Проте для цілої картини, при розрахунку витрат варто також сюди додати і вартість самої клоаки, щоб бути до кінця об’єктивними. Проте там також достатньо бюджетних рішень. 

Тож висновок такий: наїбати ввести в оману модерацію досить просто. Було б бажання. А тому і працювати з сірими вертикалями – цілком реально. Навіть якщо ви новачок. А щоб вам було простіше проходити цей важкий шлях в арбітражі, залітайте до Telegram-ком’юніті. Там нас таких багато. Таких, кому важко. А кому зараз легко? 

Відволікшись від рефлексії, з повагою, Ваш Ґік!

Категорія: