Привіт, спільното! В арбітражі трафіка завжди необхідно експериментувати з усіма наявними інструментами для заливу. Причому деякі з них далеко не завжди очевидні, але при цьому можуть похизуватися непоганим конвертом. Один з таких інструментів – це Fun Page, або ж просто “фанка”. Що це за сторінка, та як з неї лити? Сьогодні поговоримо! 

Фанки – це один з інструментів, які нам надає Фейсбук. А якщо ви не знаєте як заливати УБТ з ФБ, то вам треба чекнути наш огляд!  

Що таке Fun Page в Facebook? 

Fun Page – це інструмент в ФБ, який дозволяє створювати власні спільноти, присвячені певній тематиці. Відповідно, фанка відрізнятиметься від звичайного профілю, який ми створюємо для, наприклад, спілкування. 

Що важливіше для нас, відмінності спостерігатимуться навіть на рівні рекламних інструментів. Зокрема через фанпейдж ви матимете змогу заливати трошки іншими шляхами, ніж при роботі зі звичайним аком.  

Серед функціональних особливостей Fun Page ми би хотіли виділити: 

  1. Ви маєте змогу кастомізувати та брендувати фанпейдж, змінювати не лише аватари, але й обкладинки, рекламні банери. 
  2. Наявність додаткових блоків, зокрема з контактною інформацією. 
  3. Можливість отримувати УБТ, адже вас знаходитимуть люди, що цікавляться темою, та зможуть підписатися без необхідності додатково відсилати запит. 
  4. Власні особисті повідомлення, інструменти для ведення статистики. 

Звісно, що також ви матимете змогу налаштувати таргетингову рекламу та прикріпити геометку, що дозволить вам краще взаємодіяти з ЦА.  

Чому варто використовувати Fun Page в арбітражі трафіку при заливі трафіку з Facebook? 

На перший погляд, створити Fun Page не э якоюсь великою справою. І дійсно, сам процес відбувається буквально у лічені кліки. Але! Не варто забувати, що нормальний конверт можна очікувати виключно тоді, коли ви вклались в оформлення фанки.  

Відповідно ми отримуємо додаткові витрати. Треба платити копірайтерам за пости, дизайнерам за графіку. І що ми отримаємо в результаті? 

А отримаємо ми наступне: 

  • Збільшення рівню довіри з боку ЦА. Споживач буде бачити не лише рандомне оголошення, що вестиме на лендінг. Йому відкриється повноцінна спільнота, з якісним оформленням, ілюзією невпинної активності. 
  • Логічно, що все це дозволить збільшити і рівень конверсій. Ба більше, ви зможете вижимати максимум з одного ліда, пропонуючи в рамках спільноти більше, ніж один оффер.  

Останній пункт особливо важливий, і ми розповімо про це більш детально. 

Фанпейджи ідеальний інструмент для заливу на свіпи 

На сьогодні існує багато кейсів з використанням фанпейджів при заливі. На наш погляд, найкраща вертикаль, яка добре підходить під фанки, це свіпи

Свіпстейки – це розіграші різноманітних призів, для участі в яких достатньо лише заповнити анкету. Ми вже писали огляд на цю вертикаль, тож радимо ознайомитися, посилання вище. 

Який кейс: можна створювати локальні спільноти, прив’язані певному ГЕО, набирати органіку, і після цього просувати будь-які оффери по свіпам. Відповідно, ми можемо ледь не буквально доїти один й той самий трафік, пропонуючи йому різні оффери. 

Проте варто бути також обережними. Якщо ваша спільнота перетвориться на лінк-помийку, де будуть виключно посилання на ліві лендінги, то таку сторінку можуть заблокувати. І весь той трафік, який ви весь цей час збирали би, просто відлетить, що призведе до збитків. 

Тому робимо усе вкрай обережно. Створену фанку треба попередньо прогріти. Або ж взагалі придбати вже прогріту, щоб не витрачати власний час. А самі розіграші треба розбавляти іншим контентом, наприклад – мемами.  

Окрім того, через фанки можна просувати ще й нутру. Створювати спільноти, присвячені проблемам зі здоров’ям та пошуком шляху їх вирішення, з паралельним просуванням необхідного офферу.  

Проте якщо говорити саме про конверсії, перспективи, та ROI, то свіпи виглядають більш привабливо. Адже при правильному підході, ви отримуватимете стабільно УБТ, який зможете монетизувати кожен день через новий оффер. Бо попит на свіпи саме серед ЦА все ще дуже і дуже великий! 

Висновок 

Попри те, що фанки наче тема, що знаходиться на поверхні, багато арбітражників ігнорують цей інструмент, віддаючі перевагу роботі зі звичайними акаунтами. Це можна зрозуміти, адже щоб створити якісну фанку, доведеться витрачати більше ресурсів.  

Проте якщо говорити саме про перспективи, то Fun Page – це як RevShare, де ви спочатку працюєте над тим, щоб зібрати клієнтську базу, а потім стабільно отримуєте високий профіт. 

А чи заливаєте ви трафік з фанок, та на які саме оффери? Розповідайте про ваші кейси в нашому Telegram-ком’юніті! Також там ви можете ознайомитися і з досвідом інших досвідчених арбітражників, тож будемо раді вас бачити серед підписників!  

Як завжди з повагою, ваш Ґік! 

Категорія: